Pergole

Najbolja zaštita od sunca

Pergole

Pergole su najsavremeniji i najefikasniji pokretni sistem zaštite od spoljnih vremenskih uticaja za bašte restorana, kafića i hotela, kao i za terase vaših kuća ili stanova. Pergole vas čuvaju od sunca i kiše, daju novu atmosferu prostoru i dodatnu privatnost. Svojom jednostavnošću u pogledu rukovanja i održavanja čine da se uvek osećate ugodno i prijatno. Njihove mogućnosti primene su brojne – od lake pergole kao letnje zasene do sistema aluminijumske konstrukcije na motorni pogon sa pokretnim lamelama koje regulišu sunčevu svetlost.

Osim što predstavljaju funkcionalno i kvalitetno rešenje za uređenje dvorišta, estetski su uklopive, budući da postoji mogućnost odabira boje pergole po želji.

Napravljene su od materijala na bazi PVC-a (3D blockout) ili od aluminijuma, koji ne propuštaju vodu, štite od vetra i sunčevih zraka tokom cele godine. Krov može biti od PVC troslojnog platna ili od aluminijumskih lamela, koje mogu biti ispunjene termoizolacionom penom.

Sve naše pergole su opremljene elektromotorom sa daljinskom komandom. Dodatnu automatiku pružaju senzori za sunce i kišu koji regulišu otvaranje/zatvaranje pergola. Pergole mogu biti kontrolisane i SMART HOME sistemima što pruža apsolutni komfor za korisnike.

LED rastaveta ima mogućnost pojačavanja i smanjivanja intenziteta svetla. Imamo više modela koji se razlikuju po nameni, konstrukciji i dezenu i odgovaraju različitim potrebama.

Pergole za ugostiteljstvo

Pružajući zaštitu od sunca i kiše tokom cele godine, tekstilne i bioklimatske pergole postale su neizostavna oprema ekstrerijera ugostiteljskih objekata. Sve češće se bočne stranice zatvaraju staklenim panelima koji pružaju dodatnu zaštitu, posebno tokom zimske sezone.

Bioklimatske pergole obezbeđuju idealne svetlosne i ventilacione uslove tako da prostor pod pergolom postaje prijatniji, bez obzira na spoljnu temperaturu.

Modeli

Samostojeća bioklimatska pergola

Konstrukcija je napravljena od aluminijumskih stubova i greda sa pokretnim lamelama. Promena nagiba lamela vrši se pomoću upravljačkog mehanizma. Sistem poseduje integrisani sistem odvođenja vode kroz oluke i stubove.

Bioklimatska pergola sa pokretnim krovom

Konstrukcija je napravljena od aluminijumskih stubova i greda sa skupljajućim lamelama. Promena nagiba lamela vrši se pomoću upravljačkog mehanizma. Sistem poseduje integrisani sistem odvođenja vode kroz oluke i stubove.

Standardna pergola (tekstilna)

Funkcionalna i napredna tehnologija sistema pergola koje se mogu automatski otvorati i zatvarati u odnosu na vremenske uslove. Konstrukcija je ekstrudirani aluminijum. Kombinacija kvaliteta, komfora i modernog dizajna nudi vam prijatan prostor tokom cele godine.

Lučna tekstilna pergola

Vrhunski kvalitet i jednostavnost upotrebe. Ovalna struktura unosi arhitektonsku estetiku u svakoj primeni. Jedinstveni dizajn i laka konstrukcija.

Dodatna oprema

  • Sistem LED rasvete sa daljinskom regulacijom
  • Zastakljivanje klizno / podiznim mehanizmom na ručni ili motorni pogon
  • Zaštita od sunca uz pomoć ZIP SCREEN sistema
  • Klizni paneli sa skrin platnom
  • Klizni paneli sa ispunom od aluminjumskih lamela (žaluzine)

Pogledajte pergole iz naše ponude i odaberite adekvatnu zaštitu za vaše dvorište, terasu, lokal ili poslovni prostor. Saradnju zasnivamo na izradi kvalitetnih pergola, kombinujući vaše želje i stručne savete, kako bismo dobili idealan gotov proizvod.


Naši projekti