Rolo vrata

Rolo vrata

Rolo vrata imaju svoju primenu u proizvodnim halama, tržnim centrima, garažama, poslovnim prostorima i drugim objektima. Predstavljaju ekonomično rešenje a doprinose i bezbednosti Vašeg objekta.

Pogon rolo vrata može da bude ručni i električni. Ručni pogoni funkcionišu kao opružni, dok se kod električnih koriste cevni motori ugrađeni u osovinu ili industrijski motori. Ovi motori su snabdeveni pomocnim sistemom za otvaranje u slučaju nestanka struje. Upravljanje motorima može biti daljinsko i ručno ( prekidač ili ključ-prekidač ), ili kombinacija ovih sistema.

Vrata rade na principu roletni. Namotavaju se u kutiju koja se nalazi iznad vrata. Ugradnja vrata se može vršiti na spoljnoj ili unutrašnjoj strani objekta. Otvaraju se vertikalno i ne zahtevaju nimalo prostora u garaži. Zahvaljujući ovakvoj konstrukciji nude maksimalan prostor unutar i ispred garaže. Oblik otvora garaže ne igra nikakvu ulogu kod ugradnje. Rolo vrata Vam pružaju komfor i bezbednost. Jednostavno se montiraju i imaju sofisticirane bezbednosne patente. Ako plafon Vaše garaže treba da ostane slobodan ili je Vaša garaža previše mala za rolo plafonska garažna vrata ili segmentna vrata, rolo vrata se kompaktno namotavaju u gredi otvora za vrata. Standardni motor se može montirati na levoj ili desnoj horizontalnoj vođici.

Garažna rolo vrata su tiha. Njima se može upravljati pametnim telefonom preko Bluetooth-a i integrisati u sistem pametne kuće.

Zastor vrata, vođica, gornja maska i zavojna obloga osovine dostupni su u istoj boji.

Rolo vrata sa izolacijom

Rolo vrata sa izolacijom predstavljaju odlično rešenje za garažna vrata i za poslovne i industrijske objekte. Zahvaljujući poliuretanskom punjenju pružaju toplotnu i zvučnu izolaciju. Potpuno su bešumna zahvaljujući kvalitetnim vođicama sa četkicom. Izrađena su od čeličnog ili aluminijumskog mašinski profilisanog lima. Debljina lima je 0,4 mm sa garantovanim kvalitetom i sertifikatom o poreklu iz EU. Poliuretan je bez freona i nije štetan za životnu okolinu, i to potvrđuje sertifikat proizvođača.

Na završnoj lameli ugrađena je zaptivna guma, što obezbeđuje dobro prianjanje na pod a imaju i “Anti-wind” sistem.

Korišćenje kvalitetnih komponenti i materijala garantuje dugovečno korišćenje naših proizvoda.

Rolo rešetke

Rolo rešetke su odlično bezbednosno rešenje, a uz to omogućavaju klijentima da vide izlog vašeg objekta u vreme kada ne radite.

U ponudi imamo pravougaone i sinusoidne rolo rešetke. Ova rolo vrata zauzimaju malo prostora, dopadljiva su i laka za upravljanje.

  • Pravougaone rešetke su izrađene od pocinkovanog, mašinski profilisanog, lima. Lim je debljine 0,8 mm sa garantovanim kvalitetom i sertifikatom o poreklu iz EU.
  • Sinusoidne rešetke se izrađuju od čeličnih cevi Ø14 mm naizmenično isavijanih u obliku sinusoide, spojenih spojnicama širine 20 mm, tako da se dobijaju okca visine 100 mm i širine 170 mm.

Bočne ploče nosači osovine urađene su od čeličnog lima debljine 5 mm sa profilnim ojačanjem, čime se garantuje izdržljivost velikih opterećenja i sila.

Servis rolo vrata

U slučaju bilo kakvih nepredviđenih situacija stoji vam na raspolaganju stručni servis i telefonska podrška.

Dajemo garanciju 2 godina na motore.

Elektromotor kao i sva prateća oprema, urađeni su u skladu sa normama i regulativama EU.

Sva garažna vrata izrađujemo u bojama po vašoj želji i prema vašim potrebama. Na raspolaganju su vam boje iz RAL karte.

Rolo vrata možete poručiti sa i bez ugradnje.